Over mij

Fotograaf – Visueel – Enthousiast – Vrolijk – Positief – Gek op mooie auto’s –  Flauwe humor – Cappuccino’s – Ondernemend – Lacht vaak om haar eigen grapjes..

Wat leuk dat je benieuwd bent naar wie ik ben, uiteraard draait het daar in mijn foto’s nooit om terwijl je er toch een heel stuk van mijn eigen persoonlijkheid in terug vindt.

"Fotografie is mijn allergrootste passie, de mensheid fascineert mij en die combinatie is voor mij ultiem."

- anouk boonstra

Mijn naam is Anouk, ik ben 28 jaar oud en ik woon in een klein dorpje naast Meppel. Ik woon hier samen met mijn hondje Novi die ik geadopteerd heb uit Bulgarije en mijn twee britsekorthaar katten Vince & Olav.

 Ik werk nu 3 jaar als fotograaf en dit is eigenlijk uit nood geboren. Geen mooi verhaal over een uit de hand gelopen hobby, maar bittere noodzaak om geld te verdienen en daardoor mijn allergrootste passie ontdekt.

Fotografie is dus mijn allergrootste passie, de mensheid fascineert mij en die combinatie is voor mij ultiem. Ik vind het geweldig om de beelden die ik in mijn hoofd heb echt vorm te kunnen geven en op een foto tot leven te laten komen. Het ‘perfecte plaatje’ schieten, dat maakt mij intens gelukkig!

Wat mij nog meer gelukkig maakt?

Een cappuccino met havermelk, maar daar ben ik weer vrij precies in want ik lus hem alleen met Oatly Barista.

Ik ben gek op schoenen en designer tassen..

Hier geef ik mijn geld dan ook graag (te vaak) aan uit.

Mijn familie en mijn vriendinnen zijn mij heel erg dierbaar en hier spendeer ik dan ook heel graag mijn vrije tijd aan.

Dieren zijn mijn grote liefde, op het vmbo koos ik voor de ‘landbouwschool’ omdat ik perse iets met dieren wilde gaan doen. Ach ik heb ook bijna mijn eigen dierentuin thuis..

Wil je meer over mij of mijn diensten weten?  Stuur me gerust een berichtje, dan kletsen we daar verder!