Intimate Portraits

Ik denk dat we het allemaal wel herkennen..

‘Als ik 5kg kwijt ben, dan ga ik een fotoshoot doen’ 

‘Als ik wat beter in mijn vel zit dan ga ik het echt doen’

Ik vertel je nu alvast, iedere vrouw is echt prachtig en iedere vrouw is wel onzeker over bepaalde dingen. Dat is iets wat ik in mijn werk wel geleerd heb, het maakt mij dan ook het meest gelukkig om vrouwen over dat stukje heen te helpen.

Het is mijn missie geworden als fotograaf om vrouwen mooi op de foto te zetten.  Mooi maar ook als haar zelf, ik laat ze zien hoe ik naar haar kijk en hoe ik haar zie.

Met mijn foto's hoop ik al deze vrouwen een stukje tastbare zelfverzekerdheid te geven, hen in te laten zien hoe prachtig ze zijn, hoe krachtig ze zijn en alle vrouwelijkheid te omarmen. Dat we blij en trots op ons lichaam mogen zijn, ons lichaam dat zo voor ons zorgt omarmen en van houden.

- anouk boonstra

Ik vind het fantastisch en ook belangrijk om met mijn fotografie echt iets te kunnen betekenen. Samen op een hele veilig locatie gaan we jou in je mooiste vrouwelijke vorm vastleggen.

Moet het perse in lingerie? Nee hoor, het kan ook in een mooi vest, een mooie body of een ander mooi speciaal kledingstuk. Het gaat er om dat jij je echt op je gemakt voelt. Samen gaan we daar over brainstormen om het zo goed mogelijk op jou aan te passen. Voor de shoot drinken we ook eerst lekker een kop thee of koffie, lekker kletsen en rustig aan!

Na de shoot ontvang je van mij een speciale geschenkbox waarin jouw mooiste foto’s liggen, zo kan je op ieder moment even terug naar dat moment of kan je de mooie foto’s aan je partner kado doen!

Na de shoot ontvang je van mij een speciale geschenkbox waarin jouw mooiste foto’s liggen, zo kan je op ieder moment even terug naar dat moment of kan je de mooie foto’s aan je partner kado doen! 

De kosten voor een ‘Intimate Portraits’ shoot zijn: 750 euro 

In dit pakket zit:

– 2 uur shooten
– Kennismaking gesprek
– Reiskosten
– 3 a 4 outfit wissels
– Gepersonaliseerde geschenkbox met de 10 mooiste foto’s 
– Minimaal 30 foto’s bewerkt afgeleverd

Mocht je twijfelen of wil je nog meer dingen weten, bericht me gerust dan kan ik je vragen beantwoorden en kan ik je helpen kijken naar wat bij jou zou passen. Schroom niet om me een berichtje te sturen!

Vind ik alleen maar heel erg leuk!

Portfolio

Niet alles wat ik schiet kan en mag online, daar heb ik uiteraard alle respect voor. Maar toch deel ik heel, heel graag alle mooie mensen die ik al heb mogen schieten met je.